Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

joi, 17 iulie 2008

Generatzia intelectualilor online



Sa ne introducem in atmosfera.Cum ce atmosfera?Atmosfera pentru a fi intelectuali de internet ,ca doar e la moda ce dumnezeu!Cum e la moda ?Eu ash intreba de ce? Oare chiar am ajuns in era unde ne procuram majoritatea satisfactziilor personale online?Zici ca exagerez? Ba deloc interlocutorul meu drag.Sunt foarte constient de dramatizarea produsa dar nu pot sa fiu de acord,nu pot,nu pot.

Nu pot sa fiu de acord cu apariatia acestei pecii de intelectuali care pe nepregatite isi impartasesc sentimentele online ca alti intelectuali sa le citeasca operele de arta si sa se umezeasca la ochi emotionati pana in strafunduri de adancimea suferintelor ,bucuriilor,problemelor etc. impartasite online in adevarat stil balzacian sau numa inghet ce alt stil de nici nu am auzit

Metafore?Mofturi domnul meu nu am nevoie de asa ceva ,imi trebuie ceva simplu digerabil ca sa ma fac intzeles.zici ca nu au sa se umezeasca ochi nimanui in caz ca or sa citeasca aceste randuri.Aberatii stimate nu am nevoie de umeziri nu vreau sa produc efecte lacrimogene,nu vreau sa fiu coerent si nu vreau aprobarea. Vreau doar sa vorbesc .Vorbesc in gol?Excelent sanse minime sa mi se arda neuronu sanse minime sa auda cineva deci?.....Dar sa revenim Vrei sa aduc emotzie in cuvintele mele? Nu nu vreau poate nu pot poate sunt incapabil de emotzionare poate albastrul cerului nu ma duce cu gandul la infinit shi poate culoarea rosie nu imi provoaca furie insa verdele campiei ma duce cu gandul la nemurire si poate soaptele padurii ma duc cu gandul la frumusetzi tainuite.Dar nu mai este posibil ,clasicul a murit si lasa loc unui stil neogrotesc .Dar nu-i nimic lasa raman eu cu clasicul cu ceea ce cred eu ca e frumos si atat.

Domnul meu eu nu vreau sa reinoiesc vechiul vreau sa pretuiesc vechiul iar vechiul,clasicul nu il gasesti in fatza monitorului nu il gaseshti online.Dar poate e greu de gasit de aceea acest stil neogrotesc. Poate ne este frica de initiere.Nu sigur ca valoarea se pierde prin "local area connection" si prin ambuteiajele virtuale de impopotonare shi snobism.Unde ajungem? Ciudata intrebare.Care este destinatia noastra?

Nu detin coordonatele pentru a defini locul

1 comments:

KX The Big G spunea...

trantind cu mintea de tastura innotam mai departe prin marea neshtirii, simplitatzi si degeneratzei celor care exprima cum nu ar trebuii exprimat, zic cum nu ar trebuii zis, shi strica ceea ce ar trebui lasat pentru cei ce gusta.