Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

luni, 15 septembrie 2008

Despre viata de apoi


Vreau sa imi expim si eu o parere daca mi se permite,daca am voie sa deschid si eu subiectul.Poate deranjez insa in nebunia mea ar trebui sa spun ,ar trebui sa vorbesc despre ceea ce vreau sa spun ,sa ajung neconditionat la acel adevar binefacator,salvator sau poate destructiv.Am nevoie de incurajari ,am nevoie de sprijin, solicit neconditionat sprijin.
Vreau afara,vreau in exterior,doresc nemarginire in cadrul uni spatiu bine definit,doresc siguranta infinitului doresc statornicia inexistentei si vreau sa ascult agitatia linistei. Totusi stiu ca acolo imposibilitatea domneste ca o regina a suferintei a inexistentei a ceea ce nu ar putea fi inteles si explicat. Dorinta macina incet vointa iar speranta moare inaintea tuturor acolo unde totul este perfect dar imperfectiunea este scopul perfectiunii iar frumosul nu poate fi perceput existand un echilibru neutru de neinteles, de neconceput.
Poate din acest motiv norii sunt cateodata gri iar cu alte ocazii albi , ei vor dar se prabusesc in neputinta potopind totul luand cu ei toate visele ce nu au avut timp sa se indeplineasca, stergand cu buretele uitarii orice amintire, orice clipa frumoasa ,stingand soarele cu umezeala lor de gheata, dogorind inghet peste toata caldura .
Maini reci , scenariu dramatic neinchegat in litere, cuvinte, propozitii, fraze ci slab deslusit in ceata vaga a ceea ce aproape poate fi denumit taram, insa nu-i putem spune regiune.Taram ce abia poate fi deslusit abia banuit , este acceptat si nicidecum nu este negat pentru ca negarea inseamna condamnare vesnica inseamna orbire si riscuri asumate prosteste aproape copilareste. Ratiunea iti zice ca asa este bine dar nu-ti ofera argumente tu trebuie doar sa crezi si va fi bine, ti se garanteaza ceea ce nu este sigur ti se vand gogosi plini cu crema de indoiala insa atat de atragatoroare ca savoare cafelei calde .
Frig si atat de glacial vesmant existential si o parere inca neexprimata poate o cantitate putin mai mare ,toate amestecate in acelasi recipient infinit si neinteles.