Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

luni, 8 decembrie 2008

Comentarii stupide sau poate dezvaluiri incendiare


Portie de ciocolata cu ardei iute sau numai ardei iute sec sau ambele fara a gusta insa din nici una ca de doar ciocolata nu face bine la ficat iar ardeiul te strica la stomac .In fine cu aceeasi ciupitura declaram ritual ca avem nevoie de un bici poate unul parabici sa fim siguri ca nu ne trasneste ca doar locul actiunii ii unul static ba chiar legabil si anume cu biciul de pat sau catuse in functie de preferinte .Acum mi s-a adus la cunostinta si stiu ceea ce nu as fi vrut si nu ma influenteaza nici nu-mi modifica calitatea vietiii.
Oricum avem ciocolata cu ardei iute asa cum trebuie sa ai de sarbatori caci "vin sarbatorile .Vin sarbatorile.Vin sarbatorile.Vin sarbatorile. Sete de viata?Bea acum apa chiar numai de sarbatori la superoferta 1litru la pret de 2.De ras de plans ,tragic si comic dureros ,placut chinuri lautrice nesteptate, neprevazute cu un plan de reabilitare pe termen indelungat si tratament auditiv cu sirop de tuse ceea ce ne duce cu gandul total in alta parte facandu-ne sa uitam tema principala si sa ne ingrijoram motivat pe alte subiecte la fel de fierbinti si la fel sacadante la fel de halucinante la fel de delirante.groapa cu mocirla existentiala in care ne scaldam pentru a fi mult mai curati pentru a ne simti integrati in trendul momentului , cadouri, multe cadouri, cadouri pentru toti intr-o existenta manelizanta ducand o lupta de gherila impotriva sistemului , absurd ,foarte absurd ,aberant de absurd ,delirant de absurd ,cadourile raman sau trec se duc asteptand sa existe din nou sub o forma mult mai inalta intr-o reincarnare a cadourilor intr-o sfera de puritate maxima fara nici un fel de contaminare a vreunui fel de trend de directie de gandire prea postmoderna pentru a gasai ceva nobil ceva laudabil ceva ,orice .
Regurgitand,reinghitind uitandu-ne spre lumina pentru a vedea intunericul , sunt ei acolo? Ne asteapta ei acolo? Suntem noi aici ?Suntem noi acolo? este de ajuns sa gandesti pentru a exista? Cred ca problema poate fi pusa si in alt mod ,adica pur si simplu "exist fara sa rationez "imi reduc din calitati pentru a mi se ingadui sa exist sa ma desfasor ., Gandesc? Hmmm aproape hazliu aproape ca m-am lasat pacalit , nu poate fi adevarat ,de ce ?De ce ar fi adevarat nu mai curand am ajunge la concluzia ca unii dintre noi gandesc dar foarte putini deci ei exista cu adevarat iar ceilalti sunt doar pacaliti ca exista ?
Minciuna la scara globala minciuna in masa manipulare sanzationala cu cat mai multi cu atat mai bine caci creste confortul celor putini cei ce chiar exista cei ce gandesc sau gandeau numai ca au uitat sa gandeasca , au luat aceasta vorba drept un adevar absolut drept ceva incontestabil , devenim penibili batem la portile nebuniei si nu ni se deschide ,cadouri multe cadouri , cadouri simbolice , panglicute si hartii frumos colorate miciuni frumos ambalate , frumos colorate scump vandute dar cu satisfatie despachetate si inghitite , foame de neadevar greu potolibila suferim de infometare nu ne mai ajunge neadevarul vrem mai mult da da da mai mult ,mai mult, mai mult , mai mult mai scump ,mai scump mai scump mai neadevarat , mai neadevarat, mai neadevarat vrem un neadevar de calitate superioara la anumite standarde un neadevar simplu nu ne ajunge , cat mai complex ,cat mai complex, cat mai complex.
Oare ?.....Oare?.....Oare? beculete? Evident beculete, multe beculete ,multe multe beculete . Beculete multicolore multe,multe . Da Da Da asa asa asa ....sau? Nuuu....Nuuuu .... nu cred ,nu ar trebui sa fie asa . Balonase? Multe balonase ? Da multe balonase , balonase mici balonase mari balonase pentru toti , tot felul de balonase si multe multe cadouri .
Bici, ciocolata cu ardei paratrasnete piulite ,biciclete si tot felul de porcariii, grohaioala pentru toti avnat si speranta macel si distrugere ,divinitate tot felul de divinitati , tot felul de draci si inca mai este posibil ,si inca se mai poate mult, mult, mult da avem capacitati mocirlistice mari ,putem si reusim cand vine vorba de gunoi sunte eficienti cand auzim de gunoi devenim mult mai activi brusc putem ,brusc suntem in stare gunoi gunoi gunoi univers de gunoi peren ,mult gunoi vrem gunoi avem nevoie de gunoi da da da daaaaaaaaaaaa.