Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

miercuri, 21 ianuarie 2009

Interviu cu mine insumi


Inimaginabil si de nicaieri aparut dar de peste tot invaluit ,invaluire incetosata de a cetii imbratisare suava ., lumina portocalie infumurata de pe o strada mult prea biciuita si scuipata.
Undeva la un etaj aflat undeva intre etajul de dedesupt si cel de deasupra inexistent de alfel.Geam hmmmm geam, tablou al unei strazi portocalii, rame de lemn scorojite de trecerea timpului care din pacate a trecut mult prea mult, adiere a brizei de afara care trece oricum prin geamul icapabil de a fixa ceva in afara de o priveliste de nu prea sus a jocului de lumini si a cladirilor batranului dar genialului oras .......Operdea ce acopera jumate de geam , o perdea galbena de prea mult fum imbibat in ea , mult prea mult fum ,fum ce a devenit atmosfera obisnuita a camerei ... multe mucuri de tigarastrivite in diferite recipiente din camera inghesuita mult prea mica mult prea mica . O camera de o animita dimensiune , pat , dulap , var de un albastrui verzui scorojit in colturi patat cu cerneala si pete de cafea in anumite puncte aproape prestabilite ale peretilor si peste tot pe pereti poze .Poze acolo poze dincolo ,poze in fata, poze in spate , poze in lateral , deasupra ...tavan . aer de istorie un aer cu ecou din diferite perioade istorice nefaste climei din camera , o anumita aura, un anumit trend retro .
Singurul lucru care salveaza este urma de tehnologie sau macar tehnologia abundenta dar depasita de un anumit numar de timp .
In tot acest decor ca pentru un show comic de televiziune decat locatariii, unicii locatari ai unei camarute exagerat de mica dar extrem de incapatoare. Aici p puntea de comanda a navei interstelare de fapt in centrul de operatiuni a tot ceea ce se intampla aici devine interesant comic de un mov oribil existential dar modificat genetic nematerializat in ceea ce este nematerializa aici unde opera creatiei este in plina desfasurare avand parca un geniu aproape malefic ce orchestreaza o comedie intangibila incontrolabila . Stapan al nebuniei despot al insanitatii acolo este opiumul creatiei care impanzeste .......
Este adevarat ca........?
ce? ce?
In opinia dumneavoastra..../?
Cum?
De ce sunt aici care este scopul a ceea ce oho,oho este oare real ceea ce vreau sa vad sau imi inchipui ... ii bun , ii bun , cum cum ? oare de ce ma chinuie dar probabilitatea de a ma plictisi numai o data la 10 secunde creste o data la 15 secunde devine foarte clar ca ka si intervalul de timp dintre plictiseli creste ..... Ce? La ce dracu ma gandeam .... am uitat ...Ce-am uitat ? A la ce ma gandeam , nu mai stiu in fine eventual instinctual imi dau seama ce trebuie facut ce trebuie adaugat si ce trebuie distrus hahahahaha Ce? aaaaaa draci iar am uitat , ba si era asa genial la ce ma gandeam vai frate la ce? la ce? la ce? La Teodor? Oare Teodor ce mai face , sunt oare copii multumiti de el ? Il saluta de fiecare data oooooooooooooooooooooooooo oooooooo ooooooooooo ooooooo ooooooooo ooooooo