Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

marți, 3 februarie 2009

The link between


Vreau sa ma disociez si sa raman total in afara, toate astea sa nu ma includa deloc sa nu ma vrea , dar ma vrea sigur ca da nimeni nu scapa . Cei ce intra nu mai ies decat, vorba aia cu "picioarele inainte ".
Nu vreau sa ma vrea dar pentru ca tot ma vrea incerc sa fiu cat mai indiferent posibil sa omor orice farama de dragoste posibila si intransingent sa ma concentrez pe altceva. Dar cateodata este greu , nu te lasa nici sa respiri , te loveste brutal din toate partile , din toate incheieturile fara ca macar sa-i pese . Te leaga fara ca macar sa te lege fara ca macar sa se oboseasca sa inoade bine ca sa nu scapi si asta din cauza ca esti deja plin de noduri si orcim nu ai decat o singura iesire pe care putin o aleg si incearca sa iasa prin ea , iar si mai putini reusesc sa se strecoare .
Racoare , foarte racoare , exagerat de racoare , morocanosenie matinala impinsa la un extrem oricum intangibil , un extrem intemnitat undeva intr-un turn si uitat acolo de foarte mult timp exact ca o printesa istorica din desenele animate de cand unii mai erau copiii. Poate deveni confuz la un moment dat daca nu se acorda destula atentie detaliilor mortuare asezate peste tot , dar nebagate in seama neobservate deci neincarcerate si non-blasfematoare.
Intr-adevar exista o similitudine si o neintelegere in acelasi timp , se organizeaza o gherila care sa reziste care sa se opuna . Ca orice gherila insa limitata de mijloacele sarace de care va dispune . Multi martiri vor muri , multi vor fi uitati , multi vor fi huliti dar toti vor fi eroii propiilor existente luptand pentru ceea ce ei cred ca trebuie luptat. Jertfa ingemanata parodiata si vorba lu bunicamiu "batjocorita" . Proces inca neintentat dar pierdut din start, tristete multa tristete sau vorba aluia care a zis-o " un fleac m-au ciuruit ".