Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

duminică, 8 februarie 2009

Ocult lunatic


Molecule de aer rarefiat la o inaltime senima si mult prea inalta pentru propriai siguranta, undeva sus mult prea sus deasupra norilor unde cerul se imbratiseaza cu universul unde seninul este mereu prezent iar razele jucause ale soarelui zburda prin gaurile stratului de ozon. De acolo incepe prabusirea , lent chinuitor de lent disperant de lent dar acumuland viteza odata cu scurgerea secundelor . Nori din ce in ce mai aproape foarte aproape amenintator de aproape, imbratisare de gheata a norilor frig durere dar caderea continua si dintr-o data pamant drept in jos si din ce in ce mai rapid din ce in ce mai rapid . O furnica ceva nesemnicativ si total lipsit de valoare jos de tot . Din ce in ce mai aproape o silueta umana mai aproape mai aproape par................
Ce fericita sunt !!!!! E cea mai fericita perioada din viata mea , nimic in lume nu mi-ar da o asemenea satisfatie ca acest miracol de mi se intampla acum. Vai cat de mult ma bucur ca in sfarsit momentele pe care le astept de mult mult in ghinionul meu au aparut si ma fac sa debordez de acest sentiment ce l-am mai incrcat deziluzionandu-ma. Dar daca si de data asta o sa fie tot o deziluzie tot un cosmar ? Tot nu Tot nu ............
Alee lunga copaci pe o parte si pe cealalta banci si pe o parte si p ealta si un aer de vechi in jur . Un colt umbrit , o banca acolo priviri nesigure sovaitoare ce ratacesc prin acest peisaj aproape neconturat . O silueta neclara aflata pe acea banca aflata in semintuneric.
El? O fi el? el trebuie sa fie, el va fi ... si tanara copila cu pasi nesiguri porni inspre acolo spre persoana cunoscuta dar inca straina care o astepta pentru a incerca sa-i impartaseasca simtirile sa se uneasca in incercarea de a descoperi impreuna ceea ce toata lumea incearca sa gaseasca .
Atractie? Sigur si inca nimic nu poate sa descrie atata atractie cat simteau cei doi . Necuprins inca in cuvinte ceea ce cei doi vroiau sa descrie el avand intentii sincere ea aducand naivitatea aducand incapatanarea si dragalasenia ei . Opt ore sau poate noua ......... si incet parasire ascensiune greoi foarte greoi din nou incet dar optimist .
Bolta scari verdeata ceva inaltime din ce in ce mai multa inaltime existenta extrateresta neinteleasa neimplicata ne-simtita dar interesata ascensiune spre acolo unde tot este etern inseninat si etern fericit .