Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

duminică, 2 august 2009

Criogenica lista a durerii (prostia nu il doare pe cel prost ci pe noi restul )


Bombastic va intitulati anonimi, cei ce poarta crucea dreptatii si ii strigmatizeaza pe cei ce lumina nu o vad, nu vor sa o vada si in ignoranta lor necucerrnica indaznesc sa va sfideze. Imprastietorii anonimi de dreptate au pornit inca de la formarea primei particule imediat dupa Big bang. Procesiunea lor mortuar-o funerara continua si va continu infinit in penumbra a ceea ce ei nu stiu ca reprezinta, organizatia a carei membri se cred dar care nu exista aflandu-se in antiteza cu ceea ce dreptatea reprezinta si minimum de decenta intelectuala.
Gandind prea departe si9 interpretand lucrurile pe dos sigurul lucru pe care ar putea sa-l produca la nivel intelectual al fi o "suvita" continua de saliva intr-unul din colturile sau chiar in ambele colturi ale diformelor orificii. Cavalerii nonimi ai distrugerii intelectuale sau ai cum sa propagi lipsa de caracter, acest ordin hidos al celor ce sunt niste nimicuri intamplatoare si isi duc existenta morbida in parametrii inacceptabili pentru neinnitiatii ordinului. Masca si-o pun pe chipul lor lipsit de expresia inteligentei si pornesc ofensiva impotriva celor ce in ignoranta lor produc totusi ganduri coerente. Este trist pentru ca acest ordin siniostru al Cavalerilor anonimi nu numai ca este numeros dar este si in crestere, ordin care nu dispune de o organizare ierarhica de fapt care nu dispune de nimic din ceea ce o organizatie oculta ar trebui sa dispuna. Resursele sale sunt nelimitate in domeniul prostiei si nonsensului si absolut nici o fiinta cugetatoare nu i se poate opune cu sanse de reusita reale. Mizerie umana generalizata inspre acolo se tinde iar tabloul devine din ce in ce mai sinistru si mai innegurat Pentru ca aceasta za din lantul evolutiv tinde sa se extinda la toate nivelele lantului transformandu-l intr-o funie, acea funie care va curma prin spanzurare zilele inteligentei, zilele valorilor si va creea poate zombiul perfect, adica zombiul care se va care-si va vedea implinita menirea numai atunci cand nu va mai exista farama de gand inteligent in nici un colt al magnificului univers.
Se tinde inspre acolo si inspre acolo se va ajunge caci nelimitate sunt puterile prostului care nu se loveste de bariere precum : bunul simt, penibilul situatiei, rusinea etc .
Intunericul masiv ne invaluie incetul cu incetul iar lumina ii poate opune numai o slaba rezistenta, o slaba opozitie pentru ca incapabila este sa invinga aceasta plaga care incetul cu incetul devoreaza si devoreaza pentru a creste si9 creste pentru a invalui si invaluie pentru a nimici.

6 comments:

nekta spunea...

subscriu :d

şi totuşi puţini ar înţelege unde baţi.

Maurice spunea...

Intelege cine trebuie iar restul daca se simt atacati or sa dea commenturi anonime.

KX The Big G spunea...

vrei si tu probleme cu anonimii? :> :))))

Maurice spunea...

=))))) Ba deloc si suntconvins ca nu o sa am ;)

nekta spunea...

măcar pe mine m-aţi scăpat de ei : ))

Maurice spunea...

Cu placere suntem aproape intotdeauna eficienti, dar cateodata sunt pur si simplu exact asa cum i-am descris