Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

sâmbătă, 15 august 2009

Nelaloculluidemediocru


Zeitatea s-a saturat, a mancat cat a mancat si in sfarsit s-a saturat fara asi face griji de kilogramele in plus ce ar putea sa-i afecteze silueta ei perfecta. Zeitatea vrea acum sa se odihneasca, zi de sarbatoare, zeitatea si-a mancat masa de pranz si acum vrea sa se odihneasca , motiv de festin pe meleagurile creatiei, creatia se veseleste, zeitatea se odihneste, fericirea este completa, ciclul este repetitiv si in sfarsit zeitatea vrea sa se odihneasca dupa o veghe istovitoare, dupa ce s-a asigurat ca totul este in ordine si ca liberul arbitru isi face de cap.
Se pare ca zeitatea este neputincioasa, nu isi poate alege sfintii singura, dorinta ii este definita de organele superioare ale credintei si este asumata ca superlativ al ei. Zeitatea isi pierde influenta iar aparatul condus de ea este din ce in ce mai descentralizat vointa fiindu-i impusa si ii este luata puterea de decizie prin noile interpretari ale constitutiei religioase.
O tu zeitate mediocra nu mai poti sa-ti supui propia creatie si astfel esuezi la fel ca si creatia pe care in nebunia ta atotputernica ai creat-o ca sa te distruga, sa te laicizeze, sa te mediocrize. O tu zeu al mediocritatitilor carele pe noi nu ne mai vezi. Io Regele mediocritatilor din mila ta am jurat sa-ti fiu credincios pe veci si sa respect vrerea ta orice s-ar intampla. Io din mila ta si prin puterea investita de tine in mine ma declar regele mediocritatilor pentru a domni peste taramul mediocritatilor si ati slavi mediocrul tau nume pentru vecie.
Iti inchin tie acest templu mediocru aceasta casa a mediocritatilor aceasta casa a ta spre a servi scopurilor tale mediocre. Eu cel mai mediocru dintre mediocri ma inchin tie spre preamarirea numelui tau, in asteptarea mantuirii mediocre ce va aduce sfarsitul acestei lumi imperfect mediocra si va mantui toate spiritele si le va acorda fericirea mediocra vesnica. Astept venirea fiului mediocru care va fi semnalul inceputului de sfarsit mediocru si va duce spre un nou inceput mult mai mediocru.

O tu Isus mediocru coaboara de la dreapta tatalui mediocru si mantuiestene mediocritatea noastra carnala si acorda-ne mediocritatea spirituala vesnica spre care cu totii tindem

Cred intr-unul Dumnezeu mediocru
Facatorul cerului mediocru si al pamantului mediocru