Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

miercuri, 21 ianuarie 2009

Interviu cu mine insumi


Inimaginabil si de nicaieri aparut dar de peste tot invaluit ,invaluire incetosata de a cetii imbratisare suava ., lumina portocalie infumurata de pe o strada mult prea biciuita si scuipata.
Undeva la un etaj aflat undeva intre etajul de dedesupt si cel de deasupra inexistent de alfel.Geam hmmmm geam, tablou al unei strazi portocalii, rame de lemn scorojite de trecerea timpului care din pacate a trecut mult prea mult, adiere a brizei de afara care trece oricum prin geamul icapabil de a fixa ceva in afara de o priveliste de nu prea sus a jocului de lumini si a cladirilor batranului dar genialului oras .......Operdea ce acopera jumate de geam , o perdea galbena de prea mult fum imbibat in ea , mult prea mult fum ,fum ce a devenit atmosfera obisnuita a camerei ... multe mucuri de tigarastrivite in diferite recipiente din camera inghesuita mult prea mica mult prea mica . O camera de o animita dimensiune , pat , dulap , var de un albastrui verzui scorojit in colturi patat cu cerneala si pete de cafea in anumite puncte aproape prestabilite ale peretilor si peste tot pe pereti poze .Poze acolo poze dincolo ,poze in fata, poze in spate , poze in lateral , deasupra ...tavan . aer de istorie un aer cu ecou din diferite perioade istorice nefaste climei din camera , o anumita aura, un anumit trend retro .
Singurul lucru care salveaza este urma de tehnologie sau macar tehnologia abundenta dar depasita de un anumit numar de timp .
In tot acest decor ca pentru un show comic de televiziune decat locatariii, unicii locatari ai unei camarute exagerat de mica dar extrem de incapatoare. Aici p puntea de comanda a navei interstelare de fapt in centrul de operatiuni a tot ceea ce se intampla aici devine interesant comic de un mov oribil existential dar modificat genetic nematerializat in ceea ce este nematerializa aici unde opera creatiei este in plina desfasurare avand parca un geniu aproape malefic ce orchestreaza o comedie intangibila incontrolabila . Stapan al nebuniei despot al insanitatii acolo este opiumul creatiei care impanzeste .......
Este adevarat ca........?
ce? ce?
In opinia dumneavoastra..../?
Cum?
De ce sunt aici care este scopul a ceea ce oho,oho este oare real ceea ce vreau sa vad sau imi inchipui ... ii bun , ii bun , cum cum ? oare de ce ma chinuie dar probabilitatea de a ma plictisi numai o data la 10 secunde creste o data la 15 secunde devine foarte clar ca ka si intervalul de timp dintre plictiseli creste ..... Ce? La ce dracu ma gandeam .... am uitat ...Ce-am uitat ? A la ce ma gandeam , nu mai stiu in fine eventual instinctual imi dau seama ce trebuie facut ce trebuie adaugat si ce trebuie distrus hahahahaha Ce? aaaaaa draci iar am uitat , ba si era asa genial la ce ma gandeam vai frate la ce? la ce? la ce? La Teodor? Oare Teodor ce mai face , sunt oare copii multumiti de el ? Il saluta de fiecare data oooooooooooooooooooooooooo oooooooo ooooooooooo ooooooo ooooooooo ooooooo

luni, 19 ianuarie 2009

Infofer


Ce dracu ? Cum naiba ? de ce dracu , naiba . De ce naiba dracu . ce lovim-as cu capu de ceva obiect dur indefinibil pentru ami sfarama si bruma de rezistenta ce inca mi-a mai ramas , bruma de indaratnicie ce mi-a mai ramas si care intradevar imi da un sentiment necugetat de siguranta si incredere. Nu vreau dar accept, nu imi doresc dar vreau , sunt incapatinat dar nu ma impotrivesc . Sugestiv dar recalcitrant argument ruginiu ce nu convinge nesiguranta sa abordeze incredibilul direct . Ruginiu, atat de ruginiu , atat de straniu si atat de uzat . monstru necugetat , bestie negandita , secret imputit inchis in incapere 1/1 , closet existential al istorie pagano-comuniste , urina de dictator peste tot miros dizgratios si intamplari non-tangibile ingropate intr-o istorie ce nu ne implica ce nu ne flateaza dar nici nu ne reneaga.Ne-ar imbratisa ne-ar mangaia ne-ar adopta daca noi ca niste copii odiosi nu am respingeo nu am renega-o . Ne-ar acoperi cu sarutari monstru metalic ruginiu ce vrea sa ne pastreze ce vrea sa ne imbratisezi vechi vestigiu antic al vechilor amintiri ce nu ne apartin noua ce ca niste dinozauri imensi si imobili ne sunt auto asumati pentru a lupta cu ei pentru a ne debarasa de poveri ce oricum nu ne apartin . Metalic ruginiu , motiv de bucurie motiv de intristare motiv de flagelare , motiv de intristare. urias de geata ce scartii in surdina ce lumea t ignora ce lumea te accepta.Oda e pierduta dar oda se inchina tie gigant freneti tren al deznadejdii .
Rosu ruginiu destinul e hazliu monstru imbatranit , blestem blestem blestem , urlu ,tip si strig blamez si calomniez traznit in revelatie de-a vechiului obisnuinta de-a imunitatii rezistenta , de-a cedarii inrobire de-a nesupunerii inchinare .
Metalic fior ce disperat se pierde in noianul curentilor iscati de trecerea ta . Blamez aceasta nesubordonare careia subsriu inchinand omagiu vesnic nerecunoscut C alului F ara R agaz.

duminică, 18 ianuarie 2009

Contencios "Subincostient"


Codul durerii, codul tacerii, codul ignorantei si tot felul de alte coduri mai mult sau mai putin inutile , lipsibile de orice interes pentru a incerca o mobilizare societala o impiedicare a colapsului moral a intregii structuri autoreglatoare , autodevoratoare , autoreparatoare a societaii . da avem de-a face cu ceea ce nu se poate numi logica ci o definitie a logicii care ii da logica logicii , o marturie a absurdului care trece dincolo de conceptia unui simplu maturator de strada ajungand in ceea ce ar putea fi interpretat drept nebunie drept inconstienta si nepasare , insa care lasand la o parte orice norma valabila, existenta isi accepta, sustine si alimenteaza originalitatea a ceea ce ar putea deveni banal , mult prea plictisitor pentru a mai avea vre-o relevanta existenta acelei norme bantuita de fantoma propriei inexistente.
Nebunie ca o deculpabilizare o dezvinovatire sau indiferenta care nu duce la paroxism datorita nivelului ridicat de deconectare si poate de impartialitate de deconstructivism. Apeland la metode neoficiale clasificate drept secrete de care nimeni nu aduce aminte in nici o discutie in nici o lucrare stintifica dar asumate empiric fara a avea insa habar de existenta acestor metode poate brutale poate diplomatice poate de descifrare a ininteligibilului a calamburului existential .
Se i-au in considerare mai multe variante insa la acest nivel superficial ,variante care nu ar avea fectul scontat sau asteptat nici in caz de cataclism existential major de aceea rolul genial al nebunului societal caruia nimeni nu-i recunoaste meritele si va fi vazut ca o banala entitate fara prea multe calitati devine unul esential si nu neaparat conspirativ avand posibilitatea sa-si exercite prerogativele de nebun la vedere fara a fi banuit macar de ceea ce ar trebui banuit .
In cuvinte ma scurte exprimat totul ajunge la concluzia ca oricat de greu de inteles si mai ales de aplicat sunt mormele societatii intr-o perioada a excentricitatii de factura retarda de nesupunere intr-un mod total indobitocit care nu tine seama de nici o norma de eleganta si se scufunda intr-un jeg abominabil insa ignorat de o vasta majoritate care s-ar baga cu creierii inainte pana si i-ar pierde pe undeva pe drum sau in fine nu mai conteaza , nu mai are nici o valoare ceea ce oricum nu va fi inteles , ceea ce va fi ignorat daca nu chiar blamat si injosit pana la punctul in care insasi dreptatea si orice alta valoare care tine disperat cu dintii de o prestanta morala inalta va fi scufundata in acelasi jeg furibund ce capata valente de gaura neagra sau poate de gunoierul neiertator al societatii. Un gunoier care imprastie gunoaiele si matura curatenia asfel incat raportandune la un nivel spiritual care trece de aparenta de piosenie fluturata obsesiv in fata noastra intelegem ca acolo unde ne duce curentul nu vrem sa ajungem nu ne dorim ba chiar dimpotriva putin am merge in partea opusa acolo unde probabil ca am ajunge fara prea multe costuri sponsorizati fiind de cel putin 2000 de ani de experiente de istorii de greseli si succese si de inca foarte multi ani de de existenta ca entitati vietuitoare a vietii in sine .

Teodor s-a intors cupiii. Cum ziceti? sarna' nenea Teodor Teodor TeodorTeodor Teodor ..........