Policlinica abstraca de Administrare a Durerii Divine

duminică, 9 august 2009

Ranced


Intuneric contopit cu zarea flamanda nonsiluetica, nimic nu distingi nimic nu vezi numai aproximezi. Bajbai prin intuneric in speranta ca ceea ce cauti o sa gasesti ceea ce-ti doresti se va implini si se va adeveri. Nu nimeni nu este vinovat si toata lumea impartaseste acelasi sentiment insa majoritatea nu-l constientizeaza.
Aer curat tragi in piept dar de vazut nu-l vezi numai ca ii simti prezenta inghetata si simti nevoia sa-l imbratisezi pentru al incalzi pentru al face mai prietenos. Nu poti si nesiguranta te cuprinde incepi sa tremuri, spre stele iti indrepti privirea. O lacrima vantul ti-o sufla de pe fata si nu vrei sa crezi dar trebuie sa crezi pentru ca acolo unde te aflii nimic nu poate fi mai inspaimantator decat nesiguranta momentului urmator, trebuie sa te concentrezi trebuie sa fii atent pentru ca acel calm te nelinisteste.Te intorci in toate directiile dar acelasi intuneric invaluie peisajul umed in descompunere. Umezeala iti patrunde prin haine, iti ajunge la piele te infioara dar negresit nu te poti opune nu poti sa faci nimic si nici nu vrei sa faci nimic. Singurul lucru pe care ti-l doreste este sa dormi sa dormi si sa te trezesti atunci cand totul va fi clar totul va fi mai primitor mai placut caci nu mai suporti si nici nu mai vrei sa mai suporti.
Cea mai clara nuanta de negru, cel mai intunecat negru, intunericul pe care nici lumina nu-l poate patrunde nu vrea sa-l patrunde sa-l alunge pentru ca ii este frica de el. Incepi sa tremuri si nimeni imprejur sa vada, iti este frig si nimeni imprejur sa te incalzeasca, singuratatea intunecata ca o vrajitoare a disperarii te imbratiseaza si tremuri. Tie frica, tie frig? Nu stii nu mai poti sa stii pentru ca gandul te-a parasit, propia ta judecata s-a inspaimantat si te-a parasit, a fugit si te-a lasat neajutorat in acel nicaieri in care te afli. Instinctele te-au parasit iar inima tzie gheata , tremuri ,tie frig si nu poti sa faci nimic, nu stii sa faci nimic, esti ud si nu stii sa te usuci, esti speriat si nu stii sa te calmezi.


"Sint singur, si mă duce un gând
Spre locuintele lacustre."

1 comments:

KX The Big G spunea...

Aer curat tragi in piept dar de vazut nu-l vezi numai ca ii simti prezenta inghetata ... pist mist cumva?

Sa intamplat ceva intamplator in drumetia ta pe munte-n sus ?